4 dagen naar Gronau september 2022

 

Op zondag 4 september was het weer tijd voor een familie uitje.

Vorige week zondag was het weer de aftrap voor 4 dagen Duitsland met broer Peter en schoonzus Mirjam

Peter had een leuk hotelletje in Gronau gereserveerd en een paar leuke fietstochten uitgezet.

Ja want de fietsen gingen natuurlijk wel mee.

De eerste tocht startte op een parkeerterrein in Enschede en ging voor een groot gedeelte door de omgeving van Gronau. Leuke begin dus.

In het DS hotel in Gronau kregen we prachtige kamers MET een groot terras erbij dat goed van pas kwam voor de kaart sessies na het avondeten. Dat trouwens goed te eten was.

De tweede dag een mooie route vanaf Gronau. De fietspaden en de route aanduidingen in Nederland zijn toch wel wat beter dan in Duitsland. Leuke lunch plek aan een meer met strandje. Zo kwamen we de tweede dag, die wel een paar graden warmer was dan de dag ervoor, goed door. Natuurlijk werd de dag afgesloten met een spelletje Bush Rummy.

Dag drie werd besteed aan een bezoek aan het stadspark en kleine dierentuin. Daarna werden de nodige inkopen gedaan. Na het laatste avondmaal dat werd beëindigd met een chocolade fondue was het inpakken. ja time flies when jou have fun.

Zo kwam er op woensdag 7 september een eind aan het familiereisje Duitsland.

Het waren dagen met een gouden randje.Om een indruk hiervan te krijgen klik je maar op Kijk maar eens naar de foto's van deze dagen


 
klik hier om terug naar de vorige pagina te gaan.