Challenger Prium XLJa dat krijg je er van als je naar een camperbeurs gaat. Je wordt helemaal lekker gemaakt. We hebben het dan over de grote camperbeurs in de Messe van Düsseldorf.
We waren daar eind augustus 2012 en zagen weer de camper die een aantal jaar geleden ook al een grote indruk op ons had gemaakt.

Een perfecte indeling en erg veel extra's.

We gingen vervolgens naar de Nederlandse dealer in IJsselstein.
Waar een hele mooi exemplaar stond van nog geen jaar oud en die slechts 6860 km had gelopen. Waar echt en dan ook echt alles erop en eraan zat
En na een dag nadenken en diverse onderhandelingen en wat aanpassingen zijn we overstag gegaan.

We hebben dus een "andere" camper gekocht.
Klik op de onderstreepte naam Challenger Prium XL om een filmpje van onze "nieuwe camper" te zien.

We zijn er SUPER blij mee en nu we er zo'n 7000 km mee hebben gereden en er 4 maanden in hebben gebivakeerd kunnen we niet anders zeggen dan: TOPPIE


Challenger Prium XL

Maar aan alles komt een eind. Zo ook aan de tijd dat we met de camper op pad gingen. We bleven steeds langer op een plek staan. We zochten naar een geschikte plek om de winter door te brengen in een aangenaam klimaat op een plek waar we van alles konden doen. En dan bedoelen we niet alleen op sportief gebied maar ook de faciliteiten op een camping spelen een grote rol. En als er dan bovendien ook mede overwinteraars zijn waar we mee op een lijn zitten is dat de plek waar we de winters door willen doorbrengen.

We vonden die plek in Catral op camping Alannia Costa Blanca waar alles te vinden is om een winter relaxed door te komen. We hebben de camper in 2017 ingeruild voor een caravan met alles erop en eraan en een jaarplek gehuurd zodat we alles kunnen laten staan en zonder veel werk kunnen vertrekken en aankomen op ons "thuis" in Spanje.

 


 
klik hier om terug naar de vorige pagina te gaan