Eurodisney met Lorenzo oktober 2006
         Op vrijdag 27 oktober 2006 gingen we met Lorenzo naar Eurodisney.

Het was voor hem een complete verrassing en pas op de avond ervoor hebben we het hem verteld.

Vanuit Den Haag vertrok de intercity naar Brussel en daar stapten we over op de Thalyse naar het station op het Disney park.
We logeerden daar twee nachtjes in het Radisson Sas hotel.

We hadden kaarten voor 2 dagen toegang tot de beide Disney parken en we hebben "bijna" alles gezien. Het waren slopende maar wel hele leuke dagen.
Het was wel erg druk in de parken maar we waren op allebei de dagen vroeg opgestaan om niet in de rij te hoeven staan bij die attracties die het meest populair zijn. En dat was vooral bij de Big Thunder Mountain (die mijnwagentjes op hol laat slaan) die we alle drie erg leuk vonden. Voor een aantal attracties was Lorenzo net een aantal centimeters te kort dus daar mocht hij niet in. En voor ons hoefde dat dan ook niet.

Wat wel heel erg spectaculair was en waar Lorenzo ook met volle teugen van genoot was de Stunt Show Spectacular (waar racende auto's over trucks heen vliegen en de explosies oorverdovend zijn).

We hebben genoten van de mooie parades. Het thema in het park was Halloween en dat was tot in de kleinste details doorgevoerd.

We namen de Thalys vanaf het station in Disneypark terug en hadden onderweg jammer genoeg de nodige vertraging. Lorenzo werd steeds witter van de slaap en lag op een gegeven moment helemaal in katzwijn op de bank. Om 0.30 uur (van zondag op maandag) kwamen we vermoeid maar voldaan aan in Den Haag.

Het was een weekend om niet te vergeten.

Dus kijk maar eens naar de foto's die we hebben gemaakt.
 
klik hier om terug naar de vorige pagina te gaan.